23948sdkhjf

Greater Stavanger til OTC-Asia i Kuala Lumpur med 15 bedrifter

For første gang organiseres OTC i Asia. Arrangementet finner sted i disse dager i Kuala Lumpur, og Greater Stavanger er til stede sammen med 15 selskap fra Stavanger-regionen.
- Vi har med 15 bedrifter fra Stavanger-regionen og de har alle gitt svært gode tilbakemeldinger på turen så langt, sier administrerende direktør Jan Soppeland til Metal Supply.

Stavanger-bedriftene har blant annet fått en innføring i regler og krav, og har også helt konkret møtt potensielle kunder.

Delegasjonen ledes av ordfører i Stavanger, Christine Sagen Helgø. Også ordfører i Sola Ole Ueland og ordfører Bjørn Kahrs deltar etter oppfordring fra selskap i kommunene som vurderer Malaysia som et viktig nytt marked som kan ha betydning for deres framtidige utenlandssatsing.

Malaysia er en betydelig olje og gass produsent og har som mål å bli et senter for subsea, dypvannsboring og produksjon i Sørøst-Asia innen 2017.

Landet blir vurdert av mange av Stavanger-regionens selskap som det mest naturlige landet å begynne i dersom en ønsker å starte industriell aktivitet i denne del av verden. De Malaysiske myndighetene har også vært svært interessert i å få etableringer og samarbeid med norske olje og gass leverandører og har besøkt Stavanger-regionen en rekke ganger, blant annet under ONS.Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.251