23948sdkhjf

Kvinnenettverk i Node og Eyde-klyngene: Tildeles årets «Helter og forbilder»-pris

Styret i NEW, kvinnenettverket for bedriftene i Node og Eyde-klyngene, får prisen for sitt bidrag til å øke kompetansen i bedriftene og for å gjøre Sørlandet til en attraktiv region å jobbe i.
- NEWs engasjement fyller prisens formål på en svært tydelig måte. Gjennom sitt arbeid bidrar NEW til trivsel og motiverer til arbeidslyst. De arbeider kreativt med utradisjonelle arbeidsmetoder og motiverer til rekruttering av ny arbeidskraft inn i næringslivet. NEW har bidratt til å øke kompetansen i bedriftene og å bidra til å gjøre Sørlandet til en attraktiv region å jobbe i, skriver komiteleder i Future 3, Hilde Mjøs, som begrunnelse for hvorfor styret i New får prisen.

Eksempler på dette er ifølge komiteen NEWs mentorprogram som «har vist seg å være en fantastisk utviklingsmulighet både for menn og kvinner på tvers av NODE og EYDE». Et annet prosjekt er NEW Faces som har hatt som oppdrag å informere ungdomsskoleelever om mulighetene de har til å ta utdannelse som gir relevante jobber i regionen og hva som kreves av dem.

Formålet med Female Future-prisen «Helter og forbilder» er å løfte frem enkeltpersoner som gjennom menneskeorientert ledelse, smittende entusiasme eller på andre måter motiverer til arbeidslyst, eller klarer å trekke med seg ny arbeidskraft på Agder.

Utmerkelsen vil finne sted i forbindelse med NHOs årsmøtemiddag i kveld - 25. mars. Helter og forbilder-prisen er et initiativ fra Female Future 2 i Agder. Female Future er NHO sitt leder - og talentutviklingsprogram med formål å styrke likestillingen i arbeidslivet, bedre kvinners representasjon i ledelse og styrer, samt trekke flere kvinner til privat sektor og er et ledd i arbeidet med å sikre bedriftene tilstrekkelig kvalifisert arbeidskraft.

Prisen er delt ut fire ganger tidligere hvor Steinar Olsen i Stormberg og regiondirektør i NHO Agder Siri Mathiesen er blant prisvinnerne.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063