23948sdkhjf

Tess åpner i Oslo Sentrum

Med tradisjonell sammenkobling av grønne slanger ble Tess Oslo Sentrum offisielt åpnet den 19. mars. Servicesenteret er i første rekke dedikert til byggingen av Follobanen, som vil starte våren 2015.
Follobanen er et gigantprosjekt i norsk sammenheng. Hovedentreprisen er ikke tildelt, men Tess håper på at det skal bli gode muligheter for leveranser, nær sagt uansett hvem av de fem prekvalifiserte entreprenørgruppene som får kontrakten.

I forbindelse med åpningsdagen ble det servert lapskaus og marsipankake. Puljer med interesserte folk fra både entreprenører og Jernbaneverket var innom for å hilse på. De forberedende arbeidene tar til i disse dager, og om halvannet år vil det være fullt trykk.

Bemanning inne og ute
Tess Oslo Sentrum er lokalisert i et næringsbygg i Bispegata 16, rett ved middelalderparken i Oslo, øst for Bjørvika. Parkeringsmulighetene er meget gode og adkomsten er svært enkel. Servicesenteret består av butikk og slangeverksted. Varesortimentet vil gradvis tilpasses etterspørselen i markedet.

Bemanningen består av avdelingsleder Nicklas Stenman (tidligere teamleder i slangeverkstedet på Alnabru) og uteselger Dan Morten B. Tryli, med erfaring fra Tess Minnesund – som for øvrig er en parallell til Tess Oslo Sentrum med hensyn til prosjektdedikasjon.

Stille før stormen
Åsland sørøst for Oslo vil være et svært sentralt område under utdrivningen av jernbanetunnellene. Tess Oslo har planer om etablere fast tilstedeværelse i dette området dersom alt ligger til rette for det. Meget stor byggeaktivitet i området Bjørvika og Sørenga gjør at entreprenørkundene for lengst har funnet fram til Tess Oslo Sentrum. Slangeverkstedet har vært åpent siden 1. november i fjor, og butikken er innredet i løpet av vinteren.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062