23948sdkhjf

Solid bonus til Nexans-ansatte

Alle ansatte får 19.500 kroner i bonus.
De i alt 850 Nexans-ansatte i Halden jubler. Etter et godt år får bedriftens ansatte utbetalt en klekkelig bonus på 19.500 kroner hver, skriver ha-halden.no.

– Vi har hatt bonusordninger i alle år, men de siste årene har det ikke vært utbetalt noe særlig. Men med en ny ledelse har vi også fått en ny giv. De har turt å slippe fram dyktige og kreative folk, og gjort at vi har fått mer tro på oss selv igjen, sier Bjørn Nyborg, som er nestleder i klubben på Nexans i Halden.

Bonusordningene i Nexans tar utgangspunkt i hvordan det har gått lokalt og hvilke resultater som er oppnådd i hele Nexans Norge, men bonusene utbetales flatt til alle de «vanlige» ansatte i Halden - og er et tegn på at det er gode tider i Halden-avdelingen av Nexans.

– I Halden har vi vært heldige med mange og store kontrakter, men vi er også helt avhengige av å kunne levere til kundene. Og det klarer vi ikke uten dyktige ansatte, sier fabrikksjef Bill Walsh og HR-sjef Linda Nyegaard til avisen.

Nylig vant Nexans en stor kontrakt med Global Marine for levering av fiberoptiske sjøkabler til store telekommunikasjons-prosjekter i Nord-Europa. (Se annen sak i nyhetsbrevet).
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078