23948sdkhjf

IKM Subsea signerer ROV-drillsupport-kontrakt med Statoil

Kontrakten inkluderer ROV-service ombord på Maersk XLE-3 - en Jack-up rigg som skal bore på Gina Krog feltet. Varigheten er på tre ganger et år.
- At Statoil tildeler oss vår andre drill-supportkontrakt, ser vi som en anerkjennelse på at markedet har merket seg den gode utviklingen vi har hatt, sier IKM Subsea, Business Development Manager, Hans Fjellanger.

IKM Subsea har med dette vunnet flere drillsupport-kontrakter i Norge men også internasjonalt. Dette har, og vil gi nyttig track record for at IKM Subsea kan oppnå sine vekstplaner for fremtiden, skriver IKM Subsea i en melding.

- Som et norskeid og lokalt uavhengig ROV selskap er vi derfor veldig fornøyd med å vinne en slik viktig kontrakt i sterk konkurranse med de store utenlandske ROV-selskapene. Dette er en milepæl for oss, og vil bringe IKM Subsea opp på et enda høyere nivå en det vi er i dag. Dessuten er det i henhold til vår strategi som er å være en av de store aktørene i ROV-industrien. IKM Subsea som en selvstendig ROV-operatør vil fortsette og vokse både i størrelse og når det gjelder kompetanse, sier Hans Fjellanger.

IKM Subsea leverer bemannede ROV- og Trencher-systemer til olje-, gass- og shippingbransjen. Hovedmarkedene er Nordsjøen og Asia. Med over 130 ansatte og 15 ROV-systemer er de i dag verdens 10. største ROV-operatør. Hovedkontoret til IKM Subsea ligger på Bryne, utenfor Stavanger. I tillegg har de også avdelinger i Kuala Lumpur, Malaysia og i Singapore.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156