23948sdkhjf

Ny kontrakt for suksessrik TTS design

TTS Group har sikret seg en ny kontrakt med er rederlag i Singapore for levering av en 200 tonn "Leg Encircling" kran og en 50 tonn offshorekran.
TTS Group har gjennom sitt datterselskap TTS NMF GmbH i Hamburg, Tyskland, sikret seg en ny kontrakt med Keppel Singmarine Pte. Ltd i Singapore for levering av en 200 tonn "Leg Encircling" kran og en 50 tonn offshorekran til verftet Nakilat-Keppel Offshore & Marine i Qatar.

Den samlede kontraktsverdien er ca. 50 millioner norske kroner. Gjennom denne kontrakten har TTS Group fått et nytt fotfeste i offshoremarkedet for mellomstore fagverksbomkraner.

Kontrakten er inngått kort tid etter en vellykket installasjon av en kran basert på de samme designprinsippene utviklet av TTS. Den 200 tonn "Leg Encircling" kranen er basert på designprinsippene brukt på TTS NMFs egenutviklede 900 tonn tungløft offshore kran, som ble installert om bord på jack-up fartøyet Aeolus i
Hamburg i februar 2014.

TTS NMF, internasjonalt kjent for sine tungløftkraner, har vært en del av TTS Group siden 2012. TTS NMF har ytterligere styrket TTS Groups markedsposisjon for marine- og offshore kraner. TTS NMF har gjentatte ganger demonstrert evnen til å utvikle innovative produkter og ser frem til levering av høykvalitets kraner som vil tjene rederienes og operatørenes behov.

Leveransen er planlagt å finne sted i perioden mars-mai 2015.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078