23948sdkhjf

NorSea Group etablerer nytt selskap

NorSea Group har etablert et nytt datterselskap, NSG Maritime. Det nye selskapet vil tilby ingeniør-tjenester til olje og gass-bransjen samt maritime næringer. NSG Maritime vil være i drift fra 3. mars i 2014.
NSG Maritimes personale er blant annet ingeniører med omfattende erfaring fra offshore- og skipsindustrien. Det nye selskapet vil tilføre NorSea Group betydelig kompetanse og erfaring innen maritim teknologi, skriver selskapet i en melding.

- NSG Maritime er et veldig spennende og viktig tillegg til NorSea Groups spekter av tjenester . Basert på et sterkt team som innehar en høy kompetanse og mange års erfaring, vil vi nå være i en tilstand til å levere komplette løsninger innen marine operasjoner og ingeniørtjenester. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder høy kvalitet og effektive løsninger uavhengig av om det dreier seg om enkeltprosjekter eller mye mer integrerte løsninger som omfatter andre selskaper og avdelinger i NorSea Group, sier administrerende direktør i NorSea Group, John Stangeland.

NSG Maritime vil tilby riggflyttinger, taubåtoperasjoner, inspeksjon av skip, installasjon metodeutvikling, tekniske analyser, revisjoner og verifikasjoner samt design og verifikasjon av store og små stålkonstruksjoner og sjø-sikrings-utstyr.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125