23948sdkhjf

Karsten Moholt inngår avtale med Schneider Electric

Karsten Moholt skal selge og utføre service på Schneiders frekvensomformere.
- Schneiders frekvensomformere er nye produkter for Karsten Moholt. Vi har allerede gjennomført flere interne kurs i samarbeid med Schneider for å videreformidle kunnskap om produktene internt, sier Jan Oddvar Skulstad i Karsten Moholt i en melding mandag.

- Arbeidet gjør at vi hever kompetansen på enda flere områder internt hos oss, noe som gir store muligheter videre, fortsetter Jan Oddvar Skulstad.

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger.

- Vi er glade for dette samarbeidet med Karsten Moholt, da det vil gjøre oss bedre i stand til å gi god service til våre kunder innen marine- og offshore relatert virksomhet. Avtalen vil omfatte større frekvensomformere, både når det gjelder igangkjøring, service og vedlikehold, forteller Erling Sandstad, produktsjef frekvensomformere i Schneider Electric.

- Schneider Electric har en bred portefølje med produkter og løsninger for industrien, og leverer blant annet PLS-er og overordnet styringssystem, motorstyring og betjeningsmateriell. Vi har solid kompetanse og har bygd opp et solid industriteam som satser offensivt i markedet, sier Erling Sandstad.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125