23948sdkhjf

Goodtech vinner kontrakt med Hydro

Goodtech signerte fredag en kontrakt med Hydro for levering av elektro- og automasjonstavler til Hydros anlegg på Karmøy. Kontrakten går over 1,5 år og har en verdi på 35 millioner.
Kontrakten er en videreføring av et pilotprosjekt som har pågått siden 2012, der Goodtech har levert et pilotanlegg for styring av én elektrolysecelle. Denne løsningen settes nå i serieproduksjon for å styre samtlige 288 elektrolyseceller i anlegget på Karmøy.

Kontrakten inngås av Goodtech Projects & Services AS, og innbefatter også leveranser fra søsterselskapet Goodtech Products AS.

- Vi er meget fornøyde og stolte av å ha fått denne tilliten hos Hydro til å levere ny styring til deres elektrolyseceller. Ved å benytte kjent teknologi skal vi skape en fleksibel løsning for Hydro, både når det gjelder den daglige driften av anlegget og mulighetene til å videreutvikle teknologien, sier Håkon Langdal, leder ved Goodtech Projects & Service’ Oslo-kontor.

Leveransen utgjør totalt 288 elektroskap med motorstyringer og 288 automasjonsskap med PLS- og HMI-panel for styring av hver enkelt celle. Systemet vil overvåkes/styres av et toppsystem som blant annet skal samle inn data, vise alarmer/status for hele fabrikken og kommunisere med Hydros ERP-system.

Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca 2,2 milliarder norske kroner og har over 1500 medarbeidere på et 40-talls steder i Norge, Sverige og Finland. Selskapet leverer prosjekter, tjenester og produkter innen elektro- og prosessteknikk, miljøteknikk og industriteknikk til energi, industri, infrastruktur, bygg og offentlig sektor i Norden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079