23948sdkhjf

Intek Enterprise går konkurs

35-40 ansatte mister jobbene i det mekaniske verksted på Gjøvik.
- Banken har vurdert at driften går for dårlig og har sagt opp engasjementet sitt, forteller bostyrer advokat Håvard Fremstad til metalsupply.no om bakgrunnen for at Intek Enterprise i går begjærte oppbud.

Bostyreren skal her til formiddag ha møte med de 35-40 ansatte, der han må gi dem den triste beskjeden om at de nå vil bli sagt opp. advokaten skal etterpå ha et møte med selskapet.

- I dag må vi avklare med banken, som har pant i selskapet, hvilken rolle dem får. Deretter må vi finne ut om noen vil kjøpe hele eller deler av selskapet. Det er ikke aktuelt fra boets side å videreføre driften, sier Håvard Fremstad, som mener det er for tidlig å si noe om en rekonstruksjon av firmaet.


Intek Enterprise AS er 100 % eid av INTEK.
INTEK består i dag av bedriftene Intek Engineering AS og datterbedriftene Intek Enterprise AS og Intek Automatisering AS og sysselsetter i dag ca. 80 ansatte. Intek har hele Norge som sitt marked, med hovedvekt på Sør-, Vest- og Midt-Norge.

Intek Engineering AS ble etablert i 1980. I 1995 fusjonerte Intek Engineering AS med Industrimontasje AS og Alltek. Disse er idag samlet i samme lokaler på Raufoss (Sagvoll) hvor bedriften holder til i dag.


Kilde: www.intek.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094