23948sdkhjf

Bergen Group Services tildelt Forsvars-avtale

Bergen Group Services er tildelt en rammeavtale fra Forsvarets Logistikk-organisasjon på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer.
Rammeavtalen går over fire år og har en estimert totalverdi på ca 60 millioner kroner, melder Bregen Group.

Konsernsjef Asle Solheim er godt tilfreds med den nye vedlikeholds- og
serviceavtalen som omfatter fremdriftsmotorene på en rekke enheter i både Marine og i Hæren. Dette gjelde blant annet motor-installasjoner på Marinens Skjold-klasse korvetter, minesveipere og fregatter samt Forsvarets Leopard-stridsvogner.

-Bergen Group har over lang tid arbeidet målrettet med å videreutvikle
konsernets kompetanse og kapasitet på gjennomføringen av komplekse maritime prosjekter. Denne rammeavtalen med Forsvaret vurderer vi derfor som svært viktig også rent strategisk, sier Solheim.

Konsernsjefen peker på at Forsvaret stiller store krav til innholdsleveranser i en slik avtale - både i forhold til pris, kvalitet og operasjonell fleksibilitet.

-Vi er avhengige av krevende kunder for å kunne opprettholde vår
konkurransekraft, både nasjonalt og internasjonalt. Derfor er det også ekstra viktig for oss å bli tildelt denne typen rammeavtaler, sier konsernsjefen.

Bergen Group Services AS, som er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA, har i dag ca 140 tilsatte. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service. Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08