23948sdkhjf

DOF Subsea-kontrakt til 200 millioner

DOF Subsea er tildelt en call-off under eksisterende survey rammeavtale med Statoil Petroleum for arbeid i 2015. Verdien av kontrakten er estimert til 200 millioner.
Arbeidet vil ha en varighet på minimum 8 måneder og omfatter kartlegging av havbunn, inspeksjon av rørledninger, støttetjenester til rørlegging og mindre konstruksjonsarbeid. Prosjektet vil bli utført av DOF Subsea sitt operasjonssenter i Bergen, Norge, melder DOF Subsea.

-DOF Subsea er en ledende leverandør av survey-tjenester i Nordsjøen. Med den femte tildelingen på 4 år under denne rammeavtalen for Statoil er vi godt posisjonert for å ytterligere utvikle vår markedsposisjon i regionen. Vårt profesjonelle survey-team har levert tjenester til subsea-markedet av veldig høy kvalitet, og vi er meget fornøyd med å se at dette reflekteres i gode relasjoner med våre kunder, sier Jan-Kristian Haukeland, EVP DOF Subsea Atlantic.

Geosund, et spesialisert ROV-skip, vil bli benyttet til å utføre operasjonen, som hovedsakelig vil finne sted på norsk sokkel.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125