23948sdkhjf

Ulstein-båter til Nordic American Offshore

Offshorerederiet Nordic American Offshore kjøper enda to plattform-forsyningsfartøy
I desember 2013 kjøpte Offshorerederiet Nordic American Offshore seks fartøyer av PX121 design, som hadde blitt bygget ved Ulstein Verft i 2012 og 2013.

Nå kjøper Nordic American Offshore enda to PSV-ere av samme designtype. De to nye skipene er planlagt for levering fra Ulstein Verft i januar 2015.

Den samlede verdien av disse åtte skip overstiger 2 milliarder kroner.

- Vi er svært glade for at Nordic American Offshore har valgt ULSTEIN på nytt når de nå velger å utvide PSV-flåten sin, sier konsernsjef Gunvor Ulstein, Ulstein Group.

ULSTEIN har i alt solgt 18 fartøy av dette designet. Seks er tidligere bygget ved Ulstein Verft, og alle har gått på faste kontrakter i Nordsjøen. Ti er bygget eller under bygging på verft i Kina eller sør-øst Asia .

- I Nordsjøen blir disse PSV-ene ansett som mellomstore, og de har en optimal kombinasjon av drivstoffeffektivitet og dødvekt. De har en kapasitet og ytelse som nærmer seg segmentet for større PSV-er. De kan ta på seg de aller fleste oppdrag som litt større PSV-er utfører. Både investeringskostnader og driftskostnader er lavere, skriver Ulstein i en melding.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079