23948sdkhjf

Brann ved produksjonsanlegg på Raufoss

Fredag oppsto det brann ved Hexagons produksjonsanlegg på Raufoss i Raufoss Næringspark. En ansatt kom lettere til skade og er behandlet hos det lokale legekontor.
Alle ansatte ved Hexagon Ragasco og Hexagon Raufoss ble evakuert da brannen brøt ut og produksjonen ble stoppet.

Brannen ble meldt like før klokken 10 fredag formiddag. Brannen startet utenfor produksjonsanlegget i et utendørs fylleanlegg for propangassflasker for intern testing. Fyllestasjonen og testutstyr er ødelagt. Det har vært brann i en tank på 500 liter og ikke 4000 liter slik det er omtalt i media.

Ilden ble slukket av stedlig beredskap.

Det er ikke registrert materielle skader på produksjonsutstyr eller driftsbygning. De materielle skadene på testutstyret vil ikke påvirke produktiviteten i produksjonen av LPG-beholdere, skriver Hexagon Composites i en melding.

Produksjonstakten er normal igjen
Produksjonen ved Raufoss startet gradvis opp igjen fredag ettermiddag og i løpet av kvelden var produksjonen oppe i normal produksjonstakt. Produksjonen har løpt som normalt gjennom helgen.

Brannvesenet gjør undersøkelser for å finne brannårsaken. Inntil konklusjonene foreligger vil ikke Hexagon Composites kommentere forløpet til brannen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064