23948sdkhjf

Nytt om navn. Troax-gruppen får ny Norden-sjef.

Jonas Rydqvist etterfølger Stefan Henningson som ny Norden-sjef i Troax-gruppen.
Jonas Rydqvist satte seg i sjefsstolen 7. januar og vil gradvis ta over Stefan Henningsons ansvar i løpet av januar og februar. Henningson pensjonerer seg 31. mars.

- Mine 35 år hos Troax har vært en fantastisk spennende tid, der mitt mål alltid har vært å ha gode kunderelasjoner og en sterk posisjon på markedet.

Jonas, som nå overtar min rolle, er absolutt den rette personen til å videreutvikle og forsterke dette, sier Stefan Henningson.

Vil fortsette vekst
Jonas Rydqvist (42) har sin bakgrunn fra papir- og kartongindustrien, og han har arbeidet med ulike salgsfunksjoner mesteparten av sitt yrkesaktive liv.

- Det er en svært positiv utfordring jeg har fått på bordet. Det første som slo meg, og som ble en viktig årsak til at jeg valgte å takke ja til jobben, var det drivet som finnes i denne organisasjonen, men også den fantastiske innstillingen man har til kvalitet på utviklingsarbeidet og kundeservicen. Det er noe jeg kommer til å bygge videre på, sier Jonas Rydqvist.

- Ett av mine fremste mål er å fortsette å forvalte og utvikle Troax' sterke engasjement og vekst på det nordiske markedet.

- Vi er svært stolte av å ha en så sterk tillit i bransjen, noe som viser at vi er verdensledende aktør som ikke stanser opp i produktutviklingen, uttaler den nye Norden-sjef.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078