23948sdkhjf

15 selskaper samarbeider på indre Nordmøre

Gjennom industrinettverket In2offshore står 15 industri-selskaper samlet om markedsføring, salg og levering av oppdrag for offshore og andre store virksomheter og prosjekter i Midt-Norge.
Næringssamarbeidet på Indre Nordmøre bærer frukter, og In2offshore er et konkret og positivt eksempel på dette, heter det i en melding fra nettverket.

Forprosjektet for industrinettverket på indre Nordmøre – In2offshore ble avsluttet høsten 2013 etter et godt og innovativt arbeidsår.

15 ulike selskaper fra kommunene Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Halsa og Rindal fant tonen sammen, og ser nå enda klarere markedsmulighetene i olje- og gassmarkedet i Kristiansund. Gjennom industrinettverket – In2offshore kan industrien nå stå samlet om markedsføring, salg og levering av framtidige oppdrag for offshore og andre store virksomheter og prosjekter i Midt-Norge.

Hovedprosjektet i gang fra januar 2014
Innovasjon Norge, som hovedfinansieringspartner er med nettverket fra forprosjekt over til det 3-årige hovedprosjektet. Nettverket vil også invitere med de andre gode finansielle samarbeidspartnere som deltok positivt i forprosjektet. Bedriftenes hjemkommuner, lokale banker og næringsselskaper vil bli forespurt om videre deltagelse og samarbeid i hovedprosjektet.

In2offshore omfatter i alt 15 ulike selskaper fra 5 forskjellige kommune. Sito-Mek fra Tingvoll, Langset Mekaniske, El-Nikk, Ottem Transport og Storvik fra Sunndal, A. Kvam og El-Co fra Rindal, Betten Maskinstasjon og Vågland Båtbyggeri fra Halsa og AS Elektro, Sollid Mek Verksted, Solem Sag, Bøfjorden Sag, Kvande Industrier og Powder Tech fra Surnadal. Alle dyktige selskaper som står for godt håndverk og med varer og tjenester som etterspørres i markedet.

Storvik AS tar en viktig rolle
- Et av nettverkets største selskaper er Storvik AS på Sunndalsøra. Det er derfor meget gledelig og ikke minst viktig at dette selskapet nå tar en offensiv og proaktiv rolle i industrinettverket In2offshore. Med sin industritradisjon og industrielle erfaring og historie i 100 år, så vil Storviks positive holdning og bidrag være av stor betydning for de andre medlemmene nettverket, heter det i meldingen.

Nina Marie H. Solem er ansatt som prosjektleder for In2offshore ved Siv Industri-inkubator AS i Surnadal. Nina Marie har ansvaret for den organisasjonsmessige og strukturelle utviklingen i industrinettverket In2offshore.

For å komme i bedre posisjon for framtidige oppdrag, og for å gjøre industrien på indre Nordmøre enda mer tilgjengelig i markedet, er det bestemt å opprette et kontor i Kristiansund. Samtidig skal In2offshore og Storvik gå sammen om en salgs- og markedsmedarbeider som får sin faste arbeidsplass i Kristiansund.

Viktor Røsand blir ansatt i Storvik, og vil være på plass 1. mars dette året. Han er bosatt i Kristiansund, og har lang erfaring fra olje- og gassbransjen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078