23948sdkhjf

Yara kjøper tysk teknologiselskap spesialisert innenfor utslippsreduksjon fra skipsmaskiner

Yara styrker sin posisjon i markedet for systemer som reduserer NOx-utslipp, gjennom et strategisk oppkjøp av H+H Umwelt- und Industrietechnik GmbH.
Det tyske selskapet er ledende innen teknologi på Selektiv Katalytisk Reduksjon (SCR) for sjøgående fartøy.

- Jeg er glad for å kunne annonsere at vi har signert avtalen med H+H. Oppkjøpet av H+H styrker i betraktelig grad vår kapasitet på markedet for
utslippsreduserende systemer, et oppkjøp som er i tråd med Yaras strategiske målsetninger, da våre utslippsreduserende løsninger utgjør en stadig større andel av vår forretningsvirksomhet. Slike kosteffektive løsninger utgjør en god forretningsstrategi for kundene våre, da det gjør dem i stand til å etterkomme stadig strengere lovgivning, og samtidig sette et positivt fotavtrykk i lokalmiljøene de opererer i, sier leder for Yara Industrial, Yves Bonte.

H+H Umwelt- und Industrietechnik GmbH designer og leverer rensesystemer for reduksjon av NOx-utslipp fra skipsmaskiner og stasjonære landbaserte maskiner. H+H, etablert i 1998, er lokalisert i Hargesheim i Tyskland og har installert mer enn 1200 SCR-enheter globalt.

Styrking av Yaras portefølje av løsninger for NOx-reduksjon
H+H er ledende på markedet innenfor SCR-teknologi, mens Yara er en av verdens fremste på SNCR-teknologi rettet mot stasjonære industriinstallasjoner.

- Det ligger klare synergier i å knytte teknologisk kunnskap med Yaras ekspertise og skala innenfor reagensproduksjon og leveranser, noe som gjør at Yara kan tilby kunder en komplett portefølje av løsninger for NOx-reduksjon. Oppkjøpet representerer et tydelig steg i retning av å bli en globalt omspennende leverandør av miljøfremmende løsninger, inkludert systemer for reduksjon av NOx for dieselkjøretøy, fabrikker og nå skip, sier Bonte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094