23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny norsk president i europeisk bransjeorganisasjon

Daglig leder Elisabet Michelson i norske Elmico blir ny president i PDA Europe.
– Det er gjort mye bra så langt, og det nye styret vil fortsette dette arbeidet. Jeg ønsker å oppmuntre til større samarbeid mellom alle som utgjør verdikjeden i polyurea-prosjekter. Vi må også fortsette å jobbe for best mulig informasjon og bygge kompetanse på alle plan, sa Elisabet Michelson da hun ble utnevnt som ny president i non-profit organisasjonen PDA Europe under deres årskonferanse i Roma.

Michelson er daglig leder i den norske bedriften Elmico, som siden starten i 2003 har opparbeidet seg omfattende kompetanse i polymer-teknologi. Hun ble kåret til årets kvinnelige gründer i 2010 og tiltrer som president i PDA Europe etter anbefaling fra avgående president Carles Royo. Andre bedrifter som er representert i styret inkluderer Mapei, Huntsman og BASF.

– Dette er en anerkjennelse av kompetansen Elmico har opparbeidet seg, og gir oss tilgang til viktig europeisk kompetanseutveksling. Jeg kommer blant annet til å jobbe for å spre informasjon om bruksområdene til polyurea i de ulike bransjeorganisasjonene internasjonalt. I tillegg er utdannelse av entreprenører viktig, sier Michelson.

PDA Europe jobber for å utvikle det europeiske polyurea-markedet og har kontorer i Belgia. Elisabet Michelson er valgt som president i ett år.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078