23948sdkhjf

Dansk maskinleverandør kjøper Hårdmetallverktøy i Kristiansand

Den danske bedriften Junget som er leverandør av maskiner til aluminium- og plastindustrien overtar Kristiandsandbedriften Hårdmetallverktøy.
Bedriften fortsetter under navnet Junget/Hårdmetallverktøy Norge.

- Kjøpet av Hårdmetallverktøy kommer på et tidspunkt hvor vi har fokus på å styrke vårt salg av optimeringsløsninger til industrien, forteller sjefen for verktøysdivisionen i Junget, Per K. Pedersen som vurderer at Hårdmetallverktøys kompetanser vil passe perfekt inn i det danske firmaets eksisterende palett av ytelser.

Junget/Hårdmetallverktøy i Kristiansand blir base for det nye dansk/norske selskaps bestrepelser på å selge og servisere høyteknologiske værktøysløsninger, melder Junget.

Tidligere eier fortsetter som konsulent
Et viktig element i overtakelsen av Hårdmetallverktøy har ifølge Per K. Pedersen vært at den tidligere eier, Even Rasmussen, har sagt ja til å fortsette som konsulent.

- Evan Rasmussens erfaring og kjennskap til kundene og markedet generelt er unikt, og han er derfor en viktig brikke i våre vekstplaner i Norge, sier Per K. Pedersen.

Han sier videre at Junget i første omgang supplerer med salgsressurser fra det danske selskapet, men at det på lengre sikt vil bli tale om å utvide arbeidsstokken i Norge.

Reduserer kundenes omkostninger
Junget opplever for øyeblikket stor suksess i Danmark med et optimeringskonsept hvor man tilbyr å gjennomgå kundenes produksjon med henblikk på å skape omkostningsreduserende forbedringer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078