23948sdkhjf

IGE Resources endrer navn til Nickel Mountain Group AB

IGE skifter med virkning fra 2. januar 2014 navn til Nickel Mountain Group AB
Årsaken til navnebyttet er todelt. Selskapets Afrika-portefølje skilles i løpet av kort tid ut som et nytt, og fra Nickel Mountain Group uavhengig selskap.

Det svenske gruveselskapet, som er notert på Oslo Børs skal deretter i første omgang fokusere på den videre utviklingen av datterselskapet Nickel Mountain AB's nikkelprosjekt i Rönnbäcken, Sverige.

Siden september i år har selskapet sikret drøyt 25 millioner svenske kroner i egenkapital. Det betyr blant annet at finansiering er sikret for å opprettholde momentum i et investeringsprogram for nikkelprosjektet i Rönnbäcken og for det andre at gode forutsetninger råder for å håndtere selskapets driftskostnader i 2014.

- Vi i styret og ledelsen vil gjerne få takke aksjonærene for uvurderlig støtte og bidrag i tiden etter at vi 2. august i år påtok oss ansvaret for det som så ut som en nærmest umulig oppgave, men hvor grunnlaget nå er lagt for igjen å kunne bygge merverdier for selskapets mange eiere.
Vi kan derfor starte 2014 med nytt firmanavn, Nickel Mountain Group AB - NMG, en ny ledelse med Torbjörn Ranta som CEO fra 1. januar 2014, støttet av Rolf Ritzén som leder for et meget erfarent prosjektteam, skriver selskapet i en melding.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078