23948sdkhjf

Kongsberg signerer langsiktig rammeavtale med Forsvaret

Rammeavtalen med Forsvarets Logistikkorganisasjon gjelder drift, vedlikehold og videreutvikling av Kongsberg-leverte systemer om bord på Sjøforsvarets fartøyer og treningssentre.
Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2014 og har en varighet på 6 år. Omfanget av avtalen er på 165 millioner. Utover dette gir også Rammeavtalen Forsvarets Logistikkorganisasjon mulighet til å bestille tilleggstjenester, reservedeler og annet utstyr etter behov.

Dette er en viktig milestein både for Sjøforsvaret og Kongsberg. Rammeavtalen bidrar til å sikre et godt koordinert og effekt vedlikehold av alle Kongsberg-leverte systemer for Nansen klasse fregatter, Skjold klasse korvetter, Minefartøy, Ula klasse undervannsbåter, andre fartøyer og treningssentre gjennom deres levetid. For Kongsberg betyr dette en kontinuerlig aktivitet knyttet til Kommando- og kontrollsystemer, Navigasjonssystemer, Sonarsystemer, NSM missiler og Trenere, som også vil bidra til å sikre videreutvikling av kompetanse framover.

Kongsberg styrker sin tilstedeværelse ytterligere på Haakonsvern Orlogsstasjon der Kongsberg-teamet vil jobbe tett sammen med Sjøforsvarets personell for å løse oppgavene så raskt og effektivt som mulig.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094