23948sdkhjf

MacGregor vinner ordre på subsea kranpakke til kanadisk byggeprosjekt

MacGregor skal levere en pakke på tre kraner til et nytt offshore innkvarterings- og konstruksjonsfartøy som bygges ved verftet Chantier Davie Canada
MacGregor , som er en del av Cargotec, vant kontrakten om levering av hele kransettet til et nytt fartøy som er under bygging ved det veletablerte kanadiske verftet Chantier Davie Canada Inc. Fartøyet skal leveres våren 2015.

Det er det første i en serie dynamisk posisjonerte offshore bolig- og konstruksjonsfartøy med sengeplass til 400 passasjerer i et meget moderne bolig- og arbeidsmiljø. Fartøyet er et multifunksjonsskip med stor sengekapasitet, aktiv hivkompensert gangbro og det meste av utstyr for konstruksjon både på havbunnen og på dekk, noe som gjør at det kan settes inn i operasjon over hele verden og utføre mange ulike oppgaver til havs.

MacGregor-pakken består av tre kraner: en aktiv hivkompensert subsea-kran (AHC) med 250 tonns løftekapasitet, en 20-tonns offshore-kran, og en 5-tonns skipskran.

– Til sammen utgjør denne leveransen en avansert, fleksibel pakke som vil styrke operatørens kapasiteter betydelig i offshore konstruksjonsmarkedet, sier Frode Grøvan, salgs- og markedsføringsdirektør for MacGregor Advanced Load Handling.

Chantier Davie, et av de største skipsverftene i Nord-Amerika, har levert mer enn 700 fartøy og mobile offshore boreenheter til kunder verden over.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093