23948sdkhjf

OTD 2013: Vink er der

VINK satser veldig på messedeltakelse i år. Denne uken er det OTD messen i Stavanger som gjelder. Norges største distributør av plast i halvfabrikata viser her frem sine produkter.
Vink er Norges største distributør av plast i halvfabrikata som i høy grad brukes i offshore. I år holder Vink til på stand 5519 i hall J. Her stiller de ut sammen med Quadrant – Vink sin hovedleverandør av maskinerte deler.

- Vi pleier å være med på OTD hvert år, fordi vi opplever det som positivt å være med. Vi bruker å få en del spennende kunder å følge opp i etterkant. Samtidig er dette også en god mulighet til å møte våre nåværende kunder, sier marketingmedarbeider Camilla Bergan i Vink Norway

Bergan framhever den NORSOK-godkjente plasten som mye mer holdbar enn metall.
- Det blir ingen korrosjon og er vedlikeholdsfritt. Det tåler både høye og lave temperaturer. Derfor er det godt egnet til offshore, sier Camilla Bergan.

Når Vink får inn ordrer blir de ofte til i et samarbeid mellom Vinks egne ingeniører og kundens ingeniører.

- Det fører blant annet til at vi kan lage helt nye typer plast som f.eks. blandes med stål, forklarer Bergan, som håper folk tar en tur innom standen for en prat med Vink og Quadrant sine plast-eksperter.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.172