23948sdkhjf

Ung Hydrosjef kan bli «Årets ledertalent"

Nettavisen E24 har kåret Hydros kraftverksjef i Sogn, Anneli Nesteng, til regionvinner på Vestlandet i årets utgave av "Ledertalentene". Vinneren på landsbasis blir offentliggjort senere i dag.
E24 har i høst for femte gang rettet søkelyset mot ledertalenter som er 35 år eller yngre og jobber i norsk næringsliv med ansvar for resultater, personal og beslutninger. Utvelgelsen skjer i samarbeid med Mercuri Urval og en ekstern fagjury.

I en bred presentasjon av Anneli Nesteng på E24-nettstedet blir det vist til at 34-åringen fra Sarpsborg har vært i Hydro siden 2008 i ulike lederstillinger innen energiområdet. I april ble hun satt på jobben som leder av Kraftproduksjon i Sogn, noe hun betegner som drømmejobben.

– Jeg føler meg veldig hjemme i Hydro. I vårt selskap eksisterer det en helt spesiell kultur, som passer meg utmerket. I Hydro står man på når man må, og er opptatt av å levere kvalitet, ikke kvantitet. Her er det ikke det å sitte lengst på jobb og ha mange baller i lufta samtidig som teller, men kvaliteten på det du faktisk gjør, repliserer Anneli Nesteng i E24-intervjuet.

Vinneren kåres fredag 18. oktober.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109