23948sdkhjf

Nyansettelser i Stansefabrikken / Stafa Industrier

Stansefabrikken Fredrikstad AS ansetter Arild Thømt som daglig leder, Han overtar stillingen etter Thom Grøndahl som tiltrer som salgsdirektør i Stafa Industrier AS.
Arild Thømt startet i Stansefabrikken Fredrikstad AS i juni 2013 som ny daglig leder. Han kommer fra stillingen som designer i Partnertech, og har lang erfaring med verktøy, produksjon og produktutvikling i tynnplateindustrien. Arild vil tilføre Stansefabrikken mye kompetanse, og da spesielt i forhold produktutvikling og prototypeproduksjon. Han overtar stillingen etter Thom Grøndahl.

Thom Grøndahl har tiltrådt i en nyopprettet stilling som salgsdirektør Konsern i Stafa Industrier AS. Stafa Industrier AS er morselskapet til selskapene i Stansefabrikken konsernet, og Thom sine hovedoppgaver vil bl.a. være salg og prosjektledelse til industrielle kunder i Skandinavia. Han har lang erfaring i denne bransjen, og vil tilføre mye med sin kompetanse. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Stansefabrikken Fredrikstad AS, hvor han har vært de siste 6 årene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.204