23948sdkhjf

Agility Group henter ordre på 240 millioner

Agility Group skal oppgradere Snorre A for Statoil
Agility Group skal utføre oppgraderinger av kontrollsystemene for kompressorer og generatorer på Snorre A-plattformen. Kontrakten har en verdi på ca. 240 millioner kroner.

Avtalen er den andre store modifikasjonskontrakten for StatoiI på kort tid. I juli inngikk Agility Group og Statoil en modifikasjonsavtale for topside-modifikasjoner på Gullfaks A-plattformen i forbindelse med inntrekning av subseagassfeltene Rutil og Opal (Rimfaksdalen).

- Snorre A-kontrakten er nok et signal om vår solide posisjon som leverandør innen modifikasjonsmarkedet. Det er en tillitserklæring og bekrefter at vi er nær å nå vårt mål om å bli en ledende leverandør av denne type (SAS og EIT) oppgraderinger, sier CEO Otto Søberg i Agility Group AS.

Arbeidet med Snorre A-plattformen er en opsjon på Sleipner-avtalen Agility Group inngikk med Statoil i 2012. Arbeidet starter umiddelbart og skal utføres av Agility Groups kontor i Sandefjord i tett samarbeid med kontorene i Bergen, Moss og konsernets deleide ingeniørselskap Erbus i Porsgrunn.

Avtalen med Statoil har en varighet på to år. Ferdigstillelse er planlagt til våren 2015.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094