23948sdkhjf

Danske HydraSpecma kjøper Agder Slangeservice AS

Det gjør danskene som en del av deres ambisjon om å styrke sin tilstedeværelse i Norge.

Hydraulikk- og elektrifiseringsselskapet HydraSpecma har kjøpt opp Agder Slangeservice AS. 

Agder Slangeservice AS er et uavhengig selskap som tidligere var en del av Agder Gruppen. Deres fokusområde er slange- og rørkomponenter for tunnel- og byggeindustrien. 

Har samarbeidet i flere år

De leverer alle typer industrislanger og fittings, fra standardprodukter til skreddersydde løsninger innen hydraulikk, drivstoff, trykkluft og vann. Agder Slangeservice har samarbeidet med HydraSpecma i flere år og fungert som HydraSpecmas partner på det norske markedet.

Det internasjonale hydraulikk-, elektrifiserings- og fornybarselskapet HydraSpecma, med hovedkontor i Skjern, Danmark, investerer i en enda sterkere nordisk tilstedeværelse med oppkjøpet av Agder Slangeservice AS. Agder Slangeservice er basert i Kristiansand i Norge.

HydraSpecma, eid av det danske industrikonglomeratet Schouw & Co, ser stort potensial i det norske markedet, og oppkjøpet av Agder Slangeservice AS er et resultat av dette.

- Naturlig å se mot Norge

- Med vår allerede sterke tilstedeværelse i Danmark, Sverige og Finland, er det naturlig for oss å se mot Norge, hvor vi har en ambisjon om å bringe vårt brede produktsortiment og utmerkede tjenester til flere norske kunder. Et oppkjøp i Norge passer fullt ut med vår strategi om å være den foretrukne partneren og førstevalget innen vårt felt på tvers av Norden. Agder Slangeservice AS og deres arbeidsmåte er en god match i HydraSpecmas nordiske divisjon, som betjener våre kunder innen nasjonale produsenter og ettermarkedet, og vi ser frem til å ønske de nye kollegene velkommen om bord, sier Morten Kjær, konsernsjef, HydraSpecma.

Med oppkjøpet vil HydraSpecma ha to egne lokasjoner i Norge hvor både salgsansatte og monteringsverksteder er til stede, en i Flekkefjord og en i Kristiansand. Dette vil styrke HydraSpecmas posisjon som en ledende leverandør av hydrauliske komponenter, komplette end-to-end løsninger og ettermarkedstjenester i Norden. Målet er å dra nytte av Agder Slangeservice ASs sterke ekspertise og gode samarbeid med eksisterende kunder og partnere på lokalt og globalt nivå.

Betjene norske kunder

- Vårt mål er å videreutvikle vår evne til å betjene våre norske kunder ved å sikre lokal service i Kristiansand med HydraSpecmas produktsortiment, hydraulikk-kunnskap, service og verkstedekspertise. Agder Slangeservice AS vil passe perfekt inn i vår virksomhet, de ansatte vil tilføre verdifull ekspertise til HydraSpecma, og vi ser frem til å bygge videre på det gode partnerskapet vi har utviklet gjennom årene, sier Magnus Moberg, sier administrerende direktør, strategisk leder for den nordiske IAM & OEM-virksomheten i HydraSpecma.

Agder Slangeservice forventes å fusjoneres inn i HydraSpecma Norge AS innen utgangen av 2024.

Kilde: Pressemelding fra HydraSpecma

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093