23948sdkhjf

Ahlsell kjøper Industripartner AS

Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Industripartner AS.

Selskapet dekker totalbehovet for verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell innen industri, olje og gass, havbruk, bygg og anlegg og offentlig forvaltning. Industripartner har på kort tid befestet posisjonen sin som en sterk leverandør primært til industrikunder i regionen.

Selskapet har seks dyktige medarbeidere med lang erfaring fra bransjen, og med en moderne butikk på 1 400 kvm er Industripartner sterkt representert i Orkanger.

Oppkjøpet styrker Ahlsells posisjon ytterligere innenfor industrisegmentet.

Profesjonell og kompetansebasert drift

— Industripartner AS er et selskap som har opparbeidet seg en solid og stabil kundebase gjennom sitt fokus på å levere produkter, løsninger og tjenester som lever opp til kundenes krav og forventninger. Vi opplever at Industripartner er en seriøs og profesjonell aktør i sitt lokalmarked, med inngående kjennskap til kundenes behov. Vi ser fram til å bygge videre på industrikompetansen til deres seks medarbeidere som nå blir en del av Ahlsell-familien, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

— Service og vedlikehold er viktig for mange kritiske arbeidsoperasjoner i industrisektoren. Med Industripartner og deres verkstedavdeling på laget, får vi nå muligheten til å minimere produksjonsstans og bidra til å forlenge levetiden på utstyret hos våre lokale kunder, noe som er både miljøvennlig og effektivt, sier Bjørn Erik Kristiansen, regionsjef i Ahlsell.

Enklere arbeidshverdag

— Vi vet at Ahlsells leveringspresisjon og servicegrad er i en klasse for seg selv. Når kundene våre nå i tillegg får tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og en av bransjens beste nettbutikker, er vi sikre på at dette vil gjøre arbeidshverdagen enda enklere for kundene, avslutter salgsleder i Industripartner, Per Morten Krokdal.

Kilde: Pressemelding fra Ahlsell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062