23948sdkhjf

RUNTIME AS industrivifter starter opp i Norge

RUNTIME ENGINEERING AB har siden 2017 utført service og vedlikehold på vifter i svensk industri. Med jevn vekst siden oppstarten satser selskapet nå ytterligere på det norske ettermarkedet for industrivifter.

Inntoget på det norske markedet har som mål å gi norsk industri færre driftsforstyrrelser på kritiske vifter samt nærhet til kunnskap og problemløsning.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Tidligere var konsernet representert i Norge av MLT Maskin og Laserteknikk AS, som tilbyr tjenester innen måleteknologi som bevegelsesforsterkning (IRIS-M) og 3D-skanning.

Uavhengig leverandør

Sammen utgjør selskapene en sterk enhet for problemløsning og produksjon av reservedeler til industrivifter. RUNTIME er en uavhengig leverandør og fokuserer på å finne den rette løsningen for kunden uavhengig av fabrikat på viftene.

, Det føles fantastisk å starte opp Runtime AS og å kunne tilby vår kunnskap til industrien i Norge også. Det er mer å hente på vifter i eksisterende anlegg både når det gjelder høyere effektivitet og energisparing, sier administrerende direktør, Thomas Haraldsson.

Energi-, kjemi-, stål- og papirindustrien

Kundene er hovedsakelig innen energi-, kjemi-, stål- og papirindustrien. Marius Friedman med 20 års erfaring innen vifter er ansatt som serviceleder på kontoret i Oslo.

Kilde: Pressemelding fra RUNTIME Inudstrivifter

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.617