23948sdkhjf

Vellykket leverandørseminar

Mer enn 50 medlemsbedrifter og 40 utenlandske bedrifter viste seg frem på Forsvars- og sikkerhetsindustriforeningens leverandørmesse.
Årets arrangement på Akershus festning 28-29 august viser at Leverandørseminaret/Minimessen har befestet sin stilling som en av de viktigste møteplassene for norsk forsvar- og sikkerhetsindustri, skriver Forsvars- og sikkerhetsindustriens Forening (FSi) på sitt nettsted..

Forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen åpnet seminaret med å understreke at Regjeringen vil legge til rette for best mulige rammebetingelser.

- Det er viktig at vi engasjerer oss tidlig i planlagte materiellinvesteringer og anskaffelsesprogram, slik at potensial for samarbeid mellom dere og oss blir utnyttet. Vi skal oppfylle Forsvarets planer i årene som kommer. I dette arbeidet vil vårt samarbeid stå helt sentralt, påpekte statsråden i sin åpningstale.

På de to dagene arrangementet varte var det gode muligheter for det store mangfoldet av FSis medlemsbedrifter å vise seg frem og bygge nettverk med de store. Årets hovedsponsor, Kongsberg Defence and Aerospace, presenterte, sammen med Nammo, Thales og Vinghøg, pågående og planlagte prosjekter som kan gi samarbeidsmuligheter for flere av FSis medlemmer. 200 representanter fra Forsvaret, Politiet og andre sivile etater besøkte bedriftenes utstillinger på arrangementets åpne dag, melder FSi.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062