23948sdkhjf

Hydro investerer for å oppgradere gjenvinningskapasiteten i Italia

Hydro vil investere 14,8 millioner euro for å oppgradere resirkuleringsanlegget ved ekstruderingsanlegget i Atessa, Italia.

Oppgraderingen vil gjøre Atessa i stand til å produsere Hydro CIRCAL resirkulert aluminium.

Den strategiske investeringen i Atessa vil utvide anleggets årlige resirkuleringskapasitet fra 30 000 til 40 000 tonn, hvorav 20 000 tonn vil være fra resirkulert lavkarbon-aluminium laget av 75 prosent resirkulert skrap etter forbruk.

Gjenvinningsutstyr

Investeringen vil primært bli bevilget til anskaffelse av avansert gjenvinningsutstyr, inkludert en avlakkeringslinje, en ekstra ovn og anleggsoppgraderinger.

-Tilgjengeligheten av resirkulert, lavkarbon-aluminium laget av skrap etter forbruk er ekstremt viktig for vår videre vekst og lønnsomhet. Det er et av våre unike salgsargumenter, og for tiden overgår ambisjonene våre kapasiteten vår, sier Paul Warton, konserndirektør for Hydro Extrusions.

Innføringen av resirkulert produksjon med lavt karbonutslipp i Atessa vil spesielt spille en viktig rolle i veksten og lønnsomheten til Hydro Building Systems (HBS). Den ekstra kapasiteten støtter også HBSs ambisjoner om å utvide rekkevidden til markeder i Midtøsten, Asia og Kina.

Lukke sløyfen i Italia med vindu til vindu-konseptet

Utvidelsen styrker HBSs sirkulære økonomimodell, Window to Window (W2W) konseptet.

W2W-konseptet er et innovativt resirkuleringsinitiativ som tar sikte på å transformere gamle aluminiumsvinduer til nye gjennom en fullt sporbar prosess. Initiativet støtter Hydros bærekraftsagenda og fremmer betydelig økonomisk verdi gjennom bruk av skrap fra forbrukere direkte hentet fra renoveringsprosjekter.

Det er mange oppussingsprosjekter i Italia hvor gamle aluminiumsvinduer og -dører byttes ut med nye. Investeringen vil gjøre Atessa-virksomheten i stand til å erstatte 75 prosent av deres nåværende salgsvolum med skrap etter forbruk fra disse oppussingsprosjektene.

Kilde: Pressemelding fra Hydro

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.486