23948sdkhjf

Water Jet Sweden blir servicepartner for Bystronic

1.juni overtar Water Jet Sweden serviceansvaret for Bystronics vannskjærekunder i Norden og Baltikum.

Et samarbeid basert på spesialkompetanse og nærhet til kundene.

I mange år solgte Bystronic vannskjæremaskiner som et supplement til laserskjæringen. Det var en liten produktgren i det store produktsortimentet av lasermaskiner, trykkbremser, bøyemaskiner og automasjon. I 2018 bestemte selskapet seg for å slutte å selge vannskjæremaskiner, og samme år ble den siste Bystronic Byjet-maskinen solgt i Skandinavia.

Spesialist på vannskjæring

Siden da har Bystronic betjent med eget personale.

- Når folk bytter jobb, mister de ferdigheter og erfaring. Derfor velger vi å overlate ansvaret for service til en partner som er spesialist på vannskjæring, sier Kimmo Syrjäläinen, servicesjef hos Bystronic Scandinavia AB.

Styresystemer kan ha likheter i Bystronics produktsortiment, men prosesseringsteknikkene laserskjæring og vannskjæring er svært forskjellige, og spesialkunnskap er viktig for å kunne yte god service og support.

Utfyller hverandre

- Vi valgte Water Jet Sweden som servicepartner både fordi de har både kompetansen og nærheten til kundene, fortsetter Kimmo.

-Med våre ulike fokuser utfyller vi hverandre på en god måte, legger han til.

1. juni 2024 overtok Water Jet Sweden serviceansvaret for Bystronics vannskjærekunder, som inkluderer service, kundestøtte og reservedelshåndtering i alle nordiske og baltiske land.

- Vi har gitt våre serviceteknikere ytterligere opplæring på Bystronics maskiner og styringssystemer og er klare til å gi dem samme servicenivå som våre andre kunder, sier Ronny Martinsson, kundeservicesjef hos Water Jet Sweden.

Kilde: Pressemelding fra Water Jet Sweden

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156