23948sdkhjf

Etac Bil blir Alier

Etac Bil, en ledende norsk bedrift innen bilombygging siden 1986, endrer navn til Alier.

Det nye navnet symboliserer allianse og samarbeid, som reflekterer bedriftens forpliktelse til samarbeid og tilpasning i en stadig utviklende bransje. skriver selskapet i en pressemelding.

Dette skrittet markerer en ny æra for bedriften, som er en del av Auto Solutions Group (ASG), den største aktøren i bransjen i Norden innen sitt fagfelt, heter det videre i meldingen.

Skal være en pioner

- Navnet Alier er valgt for å symbolisere allianser og partnerskap, og reflekterer vår ambisjon om å være en pioner i å skape tilpassede løsninger som fremmer mobilitet og frihet for både privatpersoner og næringsliv. Navnet Alier reflekterer vår forpliktelse til å jobbe sammen og vår misjon om å skape frihet for mennesker og bedrifter som trenger tilpassede kjøretøyløsninger,  sier Annbjørn Vasdal, administrerende direktør i Alier AS.

Selv om navnet endres, forblir verdiene, våre team og kvaliteten på tjenesten den samme.

I januar 2024 ble Etac Bil en del av Auto Solutions Group. Dette partnerskapet og den påfølgende navneendringen reflekterer en sterkere integrasjon i et større nordisk nettverk som ytterligere vil forsterke bedriftens kapasitet for innovasjon og kundeservice.

Både nyttekjøretøy og biler til personer med nedsatt funksjonsevne

Siden 1986 har bedriften spesialisert seg på tilpasninger for funksjonshemmede samt skreddersydde løsninger for næringslivet. Med over 100 ansatte fordelt på 12 avdelinger i Norge, fortsetter Alier AS å tilby ekspertise og dedikasjon gjennom sine to forretningsområder: «Proff» tilpasninger av kjøretøyer til næringslivet og 'Mobilitet' tilpassing av biler til personer med nedsatt funksjonsevne.

Selv om vårt navn endres, forblir vårt løfte om kvalitet og dedikasjon til våre kunder uendret, legger Vasdal til.

- Med snart 40 års erfaring er vi forpliktet til å utforske nye muligheter og fortsette å tilby løsninger som gir frihet og uavhengighet til våre kunder, avslutter han.

Kilde: Pressemelding fra Etac Bil

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.5