23948sdkhjf

Aero Gulf kjøper flymotorverksted på Sola

Det nedlagte Norway Engine Centre gjenoppstår som Aero Gulf Sola Engine Centre. Planen er å ha 135 medarbeidere når 2014 er omme.
I fjor ble flymotorverkstedet på Sola avviklet, men forrige uke ble det klart at det nå blir nytt liv i lokalene, skriver Solabladet.

Det Bahrain-baserte Aero Gulf har signert kontrakt med Pratt & Whitney om overtakelse av Norway Engine Center, og i følge styreleder Vijay Arumbakkam fra Aero Gulf er en viktig grunn til at man valgte å kjøpe Sola-verkstedet at det finnes folk med bransjeerfaring her.

Folkene som nå ansettes på verkstedet er nemlig i stor grad de samme som tidligere. Rekrutteringen av personell til det nye verkstedet er allerede i full gang, og er spesielt rettet mot tidligere ansatte ved motorverkstedet. Planen er å ha 135 medarbeidere når 2014 er omme.

- Hittil har 40 tidligere Pratt & Whitney-ansatte akseptert tilbudet vårt. Vi har vært i kontakt med rundt 100 og det ser ut til at det skal gå greit å få mange av de tidligere ansatte tilbake, sier HR-direktør Anette Sørensen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078