23948sdkhjf

Busch Vacuum Solutions leverer vakuumsystem til Nova Sea

Busch Vacuum Solutions, en verdensledende leverandør av vakuumpumper, leverer et nyskapende vakuumsystem for effektiv håndtering av biprodukter til Nova Seas nye lakseslakteri på Lovund.

Dette systemet vil effektivt håndtere biprodukter etter lakseproduksjon.

Busch Vacuum Solutions' system er spesialdesignet for å imøtekomme de strenge kravene i akvakulturindustrien.

Det minimerer risikoen for forurensning, optimaliserer utnyttelsen av biprodukter og sikrer pålitelig drift i det topp moderne lakseslakteriet.

Betydelige fordeler for kunden

Nova Sea har uttrykt stor tilfredshet med det nye vakuumsystemet. Systemet forbedrer ikke bare håndteringen av biprodukter, men bidrar også til en mer bærekraftig og kostnadseffektiv produksjon.

Busch Vacuum Solutions' skreddersydde anlegg bestående av fem vakuumpumper (TYR WT0730) reduserer energiforbruket gjennom effektiv drift og mulighet for energigjenvinning, noe som understreker selskapets engasjement for bærekraftige løsninger.

Stolte

- Vi er stolte av å levere dette nyskapende vakuumsystemet til Nova Seas anlegg. Det har vært en spennende og givende opplevelse å samarbeide med dem for å finne skreddersydde løsninger som oppfyller deres behov og forbedrer deres operasjonelle effektivitet, sier Geir Thømt fra Busch, som har vært med og gitt gode råd gjennom hele planleggingsprosessen.

Daglig leder Øyvind Hansen Billing og prosjektleder Espen Gleinsvåg fra Nova Sea gir hverandre et godt håndtrykk, og ser frem mot spennende gjennomføring av prosjektet i det topp moderne slakteriet.

-Det er med glede vi kan si at vi nå har signert en kontrakt med Busch Vacuum Solutions for å benytte deres systemer i det nye slakteriet på Lovund. Når vi skal bygge et slakteri for fremtiden, er det viktig at løsningene vi velger er gode over tid, slik disse systemene er, avslutter prosjektleder i Nova Sea, Espen Gleinsvåg.

Kilde: Pressemelding fra Busch Vacuum Soluitons

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079