23948sdkhjf

SAPAs hovedkontor har fått fasade i 100 % resirkulert aluminium

SAPAs hovedkontor har gjennomgått en betydelig endring. Den gamle fasaden er erstattet med en fasade laget av 100 prosent resirkulert aluminium.

Dette prosjektet er unikt og er et av få av sitt slag i verden.

Å følge med på utviklingen handler ikke bare om å uttrykke gode intensjoner, det handler om å faktisk gjøre jobben. 

Uten å gå på kompromisser

"Vi fortsetter vårt engasjerte arbeid mot en bærekraftig fremtid, samtidig som vi sikrer at våre produkter og tjenester holder følge. I år lanserer vi vår nye fasade TENTAL, som gir flere designmuligheter uten å gå på kompromiss med bærekraft eller funksjonalitet", heter det i en pressemelding fra SAPA.

-I tillegg til produkter investerer vi også i arbeidsstyrken vår og streber etter å skape et best mulig arbeidsmiljø, og det er svært viktig for oss at kollegaene våre trives. Går vi inn på detaljer om komforten, har TENTAL optimaliserte termiske og akustiske ytelser samt for regntetthet. Dette betyr at systemet er "top of the line" når det gjelder komfort. I tillegg slipper de store glassflatene inn mye naturlig lys og skaper dermed et komfortabelt og behagelig miljø, sier kommunikasjonssjef Hanna Bouveng i Hydro. Konsernet eier merkevaren SAPA.

Bærekraft i fokus

Valget om å bytte til en fasade i resirkulert aluminium er ikke bare estetisk tiltalende, men også et uttrykk for vårt dype engasjement for bærekraft. Ved å bruke 100 prosent resirkulert aluminium reduserer man ikke bare mengden materialavfall, man reduserer også det totale karbonavtrykket. 

"TENTAL setter en ny standard for bærekraft i byggebransjen, og vi er stolte av å være i forkant av denne endringen", heter det videre i pressemeldingen.

Skape et hyggelig arbeidsmiljø

-Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og å tilby dem et hyggelig arbeidsmiljø er høyt prioritet. Ikke bare gir TENTAL et visuelt tiltalende ytre, men de utmerkede ytelsene sikrer også et komfortabelt innemiljø. Ved å kombinere eleganse med funksjonalitet har vi skapt en arbeidsplass der alle kan blomstre og være produktive, sier Bouveng.

Kovedkontoret i Vetlanda har ikke bare fått en ansiktsløftning, men har også tatt et stort skritt mot en mer bærekraftig og trivelig fremtid for alle som jobber der. i ser frem til å fortsette å flytte grensene for bærekraft og innovasjon i byggebransjen.

Kilde: Pressemelding fra SAPA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157