23948sdkhjf

Kongsberg Automotive reetablerer sitt hovedkontor i Norge

Kongsberg Automotive (KA) har at Kongsberg fraemover være hovedkvarter for selskapet med Zürich som selskapets finanssenter.

I 2017 sentraliserte KA sin forretningsmodell med den hensikt å effektivisere forretnings- og beslutningsprosesser i Zürich, Sveits.

I tråd med endringene i det strategiske forretningsfokuset til KA foretok styret, administrerende direktør og konsernledelsen en evaluering som førte til beslutningen om å reetablere Kongsberg som hovedkontor.

Oslo Børs

Dette trekket støtter KAs bedriftsidentitet, og bringer selskapet tilbake til der det er børsnotert på Oslo Børs. Med denne beslutningen flytter KA tilbake til opprinnelsen som dateres til 1957, og styrker båndene til to av KAs hovedteknologisentre i Kongsberg og Raufoss samt sentrale produksjonsanlegg i Hvittingfoss og Raufoss.

Tilbake til sine røtter

-Når vi refokuserer vår strategiske retning, er KA stolte av å vende tilbake til sine røtter i Kongsberg, Norge, og bekrefter vårt engasjement overfor våre kunder og andre interessenter, og styrker våre bånd til vår identitet og kultur, sier Linda Nyquist-Evenrud, konsernsjef.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078