23948sdkhjf

Nye Equinor-kontrakter for Oss-nor og Benor

Equinor Energy AS har tildelt Oss-nor as og Benor AS rammeavtale på «Cutting and Threading of OCTG» og «Onshore Rig Preparation and Inspection of OCTG».

Avtalene har en varighet på fem år med to opsjoner á to år. Til sammen ni år.

Oss-nor og Benor har hatt denne typen kontrakter med Equinor (Statoil) i henholdsvis 40 og 15 år. Disse avtalene er tildelt i konkurranse med andre selskaper.

Lang erfaring

Oss-nor og Benor er godt forberedt på disse oppgavene, og har lang erfaring innen nettopp denne typen tjenester, også for de andre selskapene som opererer i Norskehavet.

I 2022 gjennomførte Oss-nor en betydelig modernisering og utvidelse av sitt maskineringsverksted med blant annet en ny stor CNC-dreiebenk. Aktiviteten har økt i det siste, og selskapet ser nå på hvordan man kan utvide kapasiteten. Både når det gjelder videre modernisering og ikke minst med flere ansettelser.

Oss-nor er en familiebedrift lokalisert i Kristiansund og er også etablert i Sandnessjøen, Aukra og Hammerfest og har over 40 års erfaring innen denne bransjen. Benor som er etablert på Vestbase, er et datterselskap av Oss-nor som driver med inspeksjonstjenester innen offshore.

Sikrer kompetansearbeidsplasser

- Når Equinor nå tildeler Oss-nor og Benor disse avtalene, bidrar det til å sikre og øke antall kompetansearbeidsplasser lokalt i Kristiansund, sier adm. dir. Stein Arne Schnell.

Røravdelingen i Oss-nor har rundt 30 ansatte og i Benor er det i dag 15 ansatte og begge vokser stadig. I Oss-nor gruppen er det ca. 100 ansatte til sammen i Kristiansund, Aukra, Sandnessjøen og Hammerfest. Arbeidstokken består av et vidt aldersspekter fra 18 til 73 år. Flere har mer enn 30 års erfaring i Oss-nor, mens andre starter i disse dager som lærlinger.

Kilde: Pressemelding fra Oss-nor

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126