23948sdkhjf

Rekordresultat i AF Gruppen

AF Gruppen leverte sitt beste 2. kvartal og 1. halvår noensinne. Selskapet har en vekst i 2. kvartal på 8,2%.
Omsetningen i 2. kvartal ble på 2,7 milliarder, opp fra 2,5 og resultatet før skatt ble på 129 millioner kroner – opp fra 118 millioner.
Omsetningen for 1. halvår var 5,08 milliarder – opp fra 4,81 milliarder og resultatet ble på 220 millioner – mot 190 millioner året før.

AF Gruppen ønsker å fremstå som en tydeligere offshoreaktør og har besluttet å samle selskapets offshoreaktiviteter i et nytt virksomhetsområde, Offshore, melder selskapet.

Størst på sitt felt
AF Gruppen er den største aktøren i Nordsjøen innen fjerning, riving og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. Selskapet utfører også nybygg, modifikasjoner og vedlikeholdsarbeid innen HVAC, kraner, moduler og riggservice. AF har i tillegg lang erfaring med vedlikehold og modifikasjonsarbeid fra olje- og gassindustriens landanlegg.

Konsernets virksomhetsområder er etter dette: Anlegg, Bygg, Eiendom, Miljø, Energi og Offshore.

- AF Gruppen har et høyt aktivitetsnivå og leverer et godt resultat i kvartalet og for 1. halvår. Vår organisasjon er i stadig utvikling og selskapet er godt rustet for videre vekst.Vår langsiktige satsing på offshore har nå blitt av en slik størrelse at vi ønsker å samle aktivitetene i et eget virksomhetsområde. Ved å samle og synliggjøre vår virksomhet innen offshore ønsker AF Gruppen å fremstå som en tydeligere offshoreaktør overfor kunder, ansatte og samarbeidspartnere. En samlet offshorevirksomhet vil også legge til rette for økt verdiskapning for våre aksjonærer, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093