23948sdkhjf

Hexagon Devold vurderer strategiske alternativer

Selskapet vurderer strategisk samarbeid, fusjon eller helt eller delvis avhendelse.
Hexagon Composites heleide datterselskap Hexagon Devold, som forvalter forretningsområdet Komposittarmeringer, har de siste årene gjort vesentlige kostnadsreduserende tiltak.

Disse tiltakene har forbedret selskapets konkurransekraft og gitt økte markedsandeler. Underskudd er snudd til et positivt driftsresultat i første halvår 2013, skriver selskapet i en melding.

Diverse alternativer
Men bransjen for komposittarmeringer står overfor strukturendringer og konsolideringer, og Hexagon Devold ønsker å ta en ledende rolle i denne utviklingen. Det er derfor besluttet å vurdere strategiske alternativer for selskapet, herunder strategisk samarbeid, fusjon eller helt eller delvis avhendelse.

- Hexagon Composites ønsker å finne en industrielt god løsning for forretningsområdet og derigjennom bidra til fortsatt høy konkurransekraft og stabile arbeidsplasser, kommenterer konsernsjef Jon Erik Engeset.

- Vi ser betydelige stordriftsfordeler i bransjen, og som en del av en konsolidert struktur vil vi kunne realisere ytterligere lønnsom vekst, kommenterer administrerende direktør Kåre Dybvik.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078