23948sdkhjf

Skal samarbeide om flomsikring i Norden

Haawal og Garda Sikring Group inngår samarbeidsvtale.

- Vi opplever et stadig mer skiftende og ekstremt klima, og for oss er det viktig å kunne sikre og trygge våre lokalsamfunn.

Det sier daglig leder i Garda Sikring, Kai Rostad Øvregård, og legger til at han ser fram  til å nå kunne levere Garda Flood Protection i Norden, gjennom avtalen som er inngått med Haawal Engineering.

Flyttbare flombarrierer

Flom skaper utfordringer mange steder, og gir store økonomiske konsekvenser både for samfunn og enkeltpersoner. Flyttbare Flombarrierer er et enkelt og effektivt tiltak som kan begrense disse problemene. Det er derfor veldig gledelig at en nordisk avtale nå er på plass, som vil gi flere av de som er utsatt for flom og oversvømmelser tilgang på produkter som gjør at de aktivt kan hindre skader.

Øvregard ser store muligheter framover i samarbeidet som er inngått med Haawal Engineering.

Flomhindre: Haawal Engineerings flombarrierer ble blant annet benyttet i tilknytning til ekstremværet "Hans" i fjor. Her fra Drammen. Foto: Haawal Engineering

- Det er stor etterspørsel etter flomsikringsprodukter, og vi gleder oss til å kunne tilby det beste produktet på markedet til våre kunder. Vi ser det også som en betydelig fordel at kunder nå får tilgang til en løsning som kan håndtere store vannmasser, ikke bare ved flomfare med også for andre bruksområder, sier han.

I rask vekst

Gründerne og eierne i Haawal er begge fornøyde med at de har landet en forhandler- og distribusjonsavtale med Garda Sikring Group.

-Med deres kompetanse på mobil sikring og tilstedeværelse i Norden, har vi fått en meget spennende partner på laget. Vi er klare og skal bidra aktivt med vår erfaring og med våre produkter fremover. Både Garda Sikring Group og vi i Haawal er i rask vekst, og gleder oss til reisen videre sammen, sier Kristian Vemund Haaland, teknisk sjef i Haawal Engineering.

Flom: Slik ser Garda Flood Protection ut. Her i forbindelse med en flom i fjor. Foto: Haawal Engineering

Et mer ekstremt og utfordrende klima har gjort at kundene våre har etterspurt slike produkter vi nå kan tilby. Garda Flood Protection, som er utviklet og tilvirket av Haawal, er et markedsledende produkt som tilbyr enestående beskyttelse mot flom.

Svært brukervennlig

Det er brukervennlig, enkelt å oppbevare og kan raskt monteres og demonteres. I tillegg er det robust nok til å håndtere kraftig strøm, lange avstander og utfordrende terreng.

 

Kilde: Pressemelding fra Garda Sikring

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094