23948sdkhjf

Ocean Installer sikrer seg nok en SLM-kontrakt med Equinor

Ocean Installer har sikret seg en ny Subsea Line Modification (SLM)-prosjektkontrakt for Equinor på Åsgard A.

Dette legger mer arbeid til de mange prosjektseierne i 2023, inkludert prosjekter på Vigdis, Visund, Åsgard C og Northern Lights, og styrker deres samarbeid ytterligere med Equinor.

Omfattende arbeid

Arbeidsomfanget på Åsgard A omfatter gjenvinning av to stigerør, installasjon av ett nytt stigerør og fleksibel jumper og prosjektering, anskaffelse og montering av GRP-deksler for å beskytte jumperen. Offshoreoperasjoner er planlagt til høsten 2024.

I juli 2023 ble Ocean Installer tildelt SLM-prosjekter på Vigdis, Visund, Åsgard C og en morgrip-forbindelse på den nye Northern Light CO2-rørledningen. Åsgard A-prosjektet ble vunnet i et nytt anbudskonkurranse og vil nå legges til denne prosjektporteføljen og integreres i eksisterende prosjektteam og utføres i forlengelse av det øvrige arbeidet.

Sikrer kontinuinet

– Jeg er veldig glad for å se at Equinor legger mer arbeid til vår SLM-portefølje, og deres fortsatte tillit til oss for å utføre disse svært komplekse offshore-operasjonene. Å integrere dette prosjektet under det eksisterende prosjektteamet sikrer kontinuitet både på land og offshore, og maksimerer synergiene for både Ocean Installer og Equinor.

Den korte tiden til prosjektering og innkjøp, fra kontraktstildeling til offshore-utførelse i høst, er et vitnesbyrd om kompetansen i vår organisasjon og tette samarbeid med Equinor.

Kilde: Pressemelding Ocean Installer

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157