23948sdkhjf

M7 Offshore er kjøpt av finske Citec

Det internasjonale ingeniør-konsernet innen olje og gass med hovedsete i Finland kjøper det Asker-baserte selskapet.
- Vi har funnet en ideell partner for videre utvikling av M7. Sammen med Citecs øvrige olje- og gassvirksomhet og dets indiske ressurser er vi bedre posisjonerte til å assistere våre kunder, sier Nils-Erik Hannisdal, daglig leder i M7.

M7 tilbyr i dag tjenester innenfor prosjektledelse og engineering til olje- og gassindustrien, med fokus på prosessanlegg (”Topsides”), moduler og utstyrspakker for flytende produksjon (”FPSO’s”). Kundegruppen er skipsredere, oljeselskaper, engineeringselskaper og utstyrsleverandører. M7 har kontorer i Asker og i Singapore. Selskapet har i dag 31 ansatte og i fjor var omsetningen 43 millioner kroner.

Fotfeste i Norge
Citec er spesialisert i helhetsløsninger innen teknisk planering og informasjonshåndtering i
industrien, og har cirka 1100 ansatte. Citec har sitt hovedkontor i Vasa, Finland, med øvrige kontorer i Finland, Sverige, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Russland og India.Selskapets omsetning i 2012 var 66 millioner euro.

- Gjennom dette oppkjøpet vil Citec styrke sin kompetanse og posisjon innen olje og gass. Disse områdene er viktige for Citecs vekst-strategi, og vi ser mulighetene som gode innenfor dette området internasjonalt. Med dette oppkjøpet får vi et godt fotfeste i Norge og Singapore, to viktige lokasjoner i bransjen, sier Martin Strand, daglig leder i Citec.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063