23948sdkhjf

Svenske stålleverandøren Areco kjøper seg opp i Norge

Areco retter seg mot det profesjonelle markedet i Norge gjennom det strategiske oppkjøpet av Taksenteret i Trondheim

Areco, som er en ledende leverandør av stål-, metall- og konstruksjonsprodukter, utvider sin distribusjonskjede utenfor Sverige ved å kjøpe majoritetsandelen i Taksenteret i Trondheim.

Oppkjøpet markerer Arecos ekspansjonsplaner om å ta ytterligere steg i det norske markedet for å inkludere det profesjonelle markedet, heter det i en pressemelding fra Areco.

Vil fortsette i Taksenteret

Eierne av Taksenteret, Terje og Ståle Guldvik, vil fortsatt lede virksomheten for å sikre kontinuitet og opprettholde den unike bedriftskulturen som bidrar til et sterkt grunnlag for fremtidig suksess i bransjen.

- Vi er glade for å ønske Taksenteret velkommen til Areco-familien. Ved å utnytte Taksenterets kunnskap og anerkjente omdømme innen platesektoren, sammen med Arecos omfattende sortiment, skaper vi en unik mulighet til å tilby en bredere produkt- og tjenesteportefølje. Denne sammenslåingen av kompetanse og ressurser er en kraftig kombinasjon som gjør Areco i stand til å videreutvikle det norske proffmarkedet.Vi har hatt et langt og vellykket forhold til Taksenteret og ser frem til mulighetene dette samarbeidet gir for våre kunder, sier Peter Areskog. Konsernsjef i Areco.

Tydelig satsing i Norge

Oppkjøpet av Taksenteret er et tydelig tegn på Arecos satsing på det norske markedet og markerer ikke bare selskapets tilstedeværelse i Norge, men legger også et solid grunnlag for fremtidig vekst og ekspansjon i hele Norden.

Satser i Norge: Svenske Areco satser i Norge ved å kjøpe opp Taksenteret i Trondheim. Fra venstre adm. dir. Taksenteret Ståle Guldvik, konsernsjef i Areco Peter Areskog og Terje Guldvik fra Taksenteret. Foto: Areco

– Ved å kombinere Arecos brede produktspekter innen stål, metall og byggeprodukter sammen med Taksenterets erfaring og dype forståelse av det norske markedet, vil oppkjøpet bety et større spekter av høykvalitetsprodukter og tjenester for våre profesjonelle kunder, sier Terje Guldvik, Administrerende direktør i Taksenteret.

Taksenteret hadde en omsetning på 112 millioner kroner og et driftsresultat på 15 millioner kroner i 2023.

Kilde: Pressemelding fra Areco

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094