23948sdkhjf

Garda Sikring Group kjøper Perimeter Protection Groups nordiske virksomhet

Garda Sikring Group har avtalt å kjøpe GPP Perimeter Protection, som er den nordiske virksomheten av Perimeter Protection Group, en ledende leverandør av sertifiserte sikkerhetsløsninger for områdesikring.

Med oppkjøpet får Garda Sikring Group tilgang til et attraktivt produktutvalg og tilført viktig kompetanse innen høysikkerhet, samtidig som ansatte i GPP Perimeter Protection blir en del av en veletablert nordisk organisasjon.

- Vi er utrolig glade for at GPP Perimeter Protection sammen med deres dyktige ansatte, blir en del av Garda Sikring-familien. Etterspørselen etter høysikkerhetsløsninger øker verden over, og med oppkjøpet av GPP Perimeter Protection kan vi nå tilby et bredere utvalg av sertifiserte kjøretøysperrer, og styrke vårt tilbud innen høysikkerhet ytterligere. Samtidig vil GPPs kunder nå få en totalleverandør som kan ta hånd om alle deres behov innenfor områdesikring, teknisk sikkerhet samt service og vedlikehold, sier konsernsjef Jon Ola Stokke i Garda Sikring Group.

Grunnlagt i 1951

Perimeter Protection Group ble grunnlagt i 1951 og er i dag en av verdens ledende leverandører av høysikkerhetsbarrierer. Den nordiske virksomheten av PPG, GPP Perimeter Protecion, har en sterk historie med lang erfaring innen områdesikkerhet, og sysselsetter i dag 44 personer i Sverige, Danmark og Finland. PPGs virksomhet utenfor Norden, inkludert produksjonsanlegg i Tyskland og Storbritannia, forblir uberørt og er ikke en del av transaksjonen.

- Vi er glade for at GPP Perimeter Protection nå blir en del av Garda Sikring Group. Det er en god match der vi deler de samme sterke verdiene som Garda Sikring Group, og den enkelte kundes behov er alltid i fokus i vår virksomhet. Garda Sikring Group kommer framover til å være vår distributør av PPG-produkter i Norden, og vi ser frem til å utnytte vår felles kompetanse for å videreutvikle PPG-produktporteføljen, sier Caroline Talsma, PPG Group CFO og CEO i GPP Perimeter Protection.

Vellykket oppkjøp i Sverige

Oppkjøpet av GPPs virksomhet i Sverige har blitt vellykket gjennomført. Gjennomføringen av oppkjøpet av GPPs virksomhet i Danmark og Finland avventer godkjenning fra FDI. Arbeid pågår med de relevante myndighetene for å oppfylle alle lovkrav. Gjennomføringen i Danmark og Finland vil skje når godkjenning er gitt.

Kilde: Pressemelding fra Garda Sikring

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078