23948sdkhjf

Hydro satser ytterigere på aluminiumskrap i Nord-Amerika

Hydro har inngått en flerårig avtale med Sims Alumisource om å kjøpe bearbeidet aluminiumskrap til sin nordamerikanske ekstruderingsvirksomhet.

Hydro er den største produsenten av aluminiumsblokker i Nord-Amerika, med 12 gjenvinningsanlegg i USA og Canada.

Hydro og Sims Alumisource har jobbet sammen for å foredle behandlingen av post-konsumert aluminiumskrap til ovnsklar lademateriale for ekstruderingsstøping. Gjennom denne nye avtalen vil forretningsenheten Hydro Extrusions i Nord-Amerika få tilgang til om lag 36 000 tonn ekstra aluminiumskrap etter forbruk.

Høyt resirkulert innhold

- Hydro er forpliktet til å redusere sin miljøpåvirkning gjennom hele verdikjeden, med et sterkt fokus på å produsere aluminiumsprodukter som har et høyt resirkulert innhold og lavere karbonavtrykk. Ved å skaffe ekstra høykvalitets skrap etter forbruker til resirkuleringsvirksomheten vår, vil vi bidra til å drive den sirkulære økonomien og bidra direkte til Hydros bærekraftsambisjoner, sier Charlie Straface, forretningsenhetsdirektør for Hydro Extrusions North America.

State-of-the-art skrapbehandlingsteknikker gjør at Sims Alumisource, som er en del av Sims Limiteds globale metallgjenvinningsavdeling, Sims Metal, kan gi Hydro en jevn tilførsel av materiale som forbedrer smelteproduktiviteten og gir større tilgang til alternative skrapkilder.

- En verden uten avfall

-Gjennom denne avtalen er Sims Alumisource i stand til å støtte Hydro i deres sirkulære og utslippsreduksjonsambisjoner, samtidig som de støtter leveringen av vårt eget selskaps formål, skape en verden uten avfall for å bevare planeten vår. Det er også en spennende mulighet til å fortsette å utvide vår tilstedeværelse i Nord-Amerika, samtidig som vi demonstrerer hvordan Sims Alumisource kan levere innovative løsninger som oppfyller både kundenes krav til kvalitet og bærekraft, sier Rob Thompson, Global Chief Commercial Officer i Sims Metal.

Kilde: Pressemelding fra Hydro

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125