23948sdkhjf

Nye ESVAGT-kontrakt for Brunvoll

Brunvoll har igjen blitt valgt som leverandør av propulsjon og manøvreringssystem til et av ESVAGTs nye service operasjons fartøy.

I dag har ESVAGT 4 skip under bygging med Brunvoll som systemleverandør.

Dette fartøyet er designet av HAV Design og vil bli bygget hos Cemre Shipyard.

ESVAGTs nye fartøy vi Brunvoll sitt propulsjon og thruster kontrollsystem, BruCon PTC. Fartøyet vi også blir utruster med to azimuth propulsjons thrustere, to opptrekkbare azimuth thrustere og en tunnel thruster.

Mange faktorer

- Brunvoll har igjen blitt valgt som leverandør av propulsjonssystem for ESVAGTs nyeste SOV-ordre. Kvalitet, effektivitet og service, samt betimelig leveringstid og samarbeid er alle vitale faktorer for ESVAGT nå vi velger leverandører av essensielt utstyr for våre fartøy, sier Kristian Ole Jakobsen, adm. dir. hos ESVAGT A/S.

Etter ferdigstillelse skal fartøyet operere for Vestas på den nederlandske vindparken, Hollandse Kust West VI. Denne offshore vindparken vil bestå av 54 vindturbiner og vil ha en kapasitet på 760 MW. Fartøyet som er av typer HAV 830 L, vil få en lengde på 63,3 meter og vil være utrustet for et mannskap på 54 personer.

Mange års samarbeid

- Vi er stolte og takknemlig for å motta enda en bestilling fra HAV og ESVAGT. Mange års samarbeid med disse profesjonelle partnerne har vært viktig for Brunvoll som leverandør av komplekse propulsjons og manøvreringssystemer, sier salgsdirektør Bernt Rune Riksfjord, hos Brunvoll.

Kilde: Pressemelding fra Brunvoll

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11