23948sdkhjf

Fremgang for Norsk Stålforbund

Norsk Stålforbund har de siste årene fått mange nye medlemmer og økt aktiviteten. For å kunne betjene det økende antall oppgaver utvides administrasjonen nå fra en til to ansatte.
Norsk Stålforbund ble opprettet for 20 år siden av organisasjoner i stålmiljøet i Norge. Gjennom disse årene har Norsk Stålforbund blitt en etablert og anerkjent støttefunksjon for stålbransjen og for brukere av stål i Norge. For øyeblikket har Stålforbundet flere nye prosjekter på gang, spesielt i forbindelse med nye miljøkrav og krav til CE-merking. Det er også planlagt å tilføre Stålforbundet flere sekretariatsoppgaver.

For medlemmene vil en utvidelse av administrasjonen, bety bedre service og raskere gjennomføring av prosjekter, sier daglig leder i Stålforbundet Kjetil Myhre

Søknadsfristen til stillingen som ny medarbeider i Stålforbundet er 12. september og annonsen kan sees på stålforbundets nettsted: http://www.stalforbund.com/
Stillingsannonsen er en 2. gangs utlysning fordi søkere i første runde ikke tilfredsstilte ønskede krav til kvalifikasjoner. Stålforbundet har derfor redusert noe på kravene - samt har åpnet for at også nyutdannede kan søke.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078