23948sdkhjf

Norske Shearwater tildelt Equinor-kontrakt

Shearwater GeoServices Holding AS har fått tildelt to 4D-overvåkingsprosjekter av Equinor for Mariner-feltet i den britiske delen av Nordsjøen og for Heidrun-feltet i Norskehavet.

Shearwater vil distribuere sin egenutviklede Isometrix-teknologi for begge undersøkelsene, ved å bruke 4D seismisk overvåking for å oppdage reservoardynamikk over tid, og for å optimalisere reservoarstyringen og øke produksjonseffektiviteten.

Fjerde utplasseringen

Dette vil være den fjerde Isometrix-utplasseringen for Mariner, som utfyller tidligere monitorundersøkelser i 2020 og 2022, og den tredje for Heidrun, etter undersøkelser i 2018 og 2021.

Undersøkelsene forventes å ta to måneder og vil bli utført av SW Amundsen og et et annet fartøy. Prisen demonstrerer Shearwaters evne til å levere høykvalitets, innsiktsfulle data, som støtter Equinors visjon for bærekraftig utnyttelse av reservoarene.

- Banebrytende

- Disse prosjektene understreker vår felles ambisjon om å være banebrytende og gjentatte produksjonsovervåkingsløsninger, og vi ser frem til å igjen støtte Equinor i å navigere mot effektiv optimalisering av ressurser. Vår dedikasjon til å tilby seismisk teknologi og ekspertise på toppnivå vil gi Equinor den innsikten som trengs for å fortsette å levere langsiktig, bærekraftig verdiskaping fra Mariner- og Heidrun-feltene, sier Irene Waage Basilie, adm. dir. i Shearwater.

Kilde: Pressemelding fra Shearwater

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.235