23948sdkhjf

VARD inngår samaerbeid med MIT

VARD blir medlem i det prestisjefylte amerikanske universitetet Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Programmet blir en del av selskapets mål om å være i front innen innovasjon og utvikling av ny teknologi.

Massachusets Institute of Technology (MIT) ligger i Cambridge i Massachusets i USA, og er en av verdens mest betydningsfulle tekniske undervisnings- og forskningsinstitusjoner.

Store ressurser

MIT disponerer store ressurser, blant annet spesiallaboratorier for forskning, og sentre der forskere fra forskjellige fagområder møtes for å samarbeide.

MITs Industrial Liaison Program er et medlemskapsbasert program for store organisasjoner som ønsker strategiske og langsiktige samarbeid med MIT.

- VARD er en langsiktig investor i den maritime industrien og vi ser mulighetene i MITs visjonære og langsiktige perspektiv når det gjelder innovasjon, sier Amrit Bhullar, SVP Business Development and Group Innovation.

Aktiv rolle

VARD vil ta en akivv rolle for å bruke mulighetene som MIT gir og har også spilt en betydelig rolle i inngåelsen av dette samarbeidet for Fincantierigruppen. Samarbeidet vil gi VARD mulighet til å etablere robuste samarbeid med andre selskap i programmet og med over 1 000 start up-bedrifter knytet til MIT. Medlemskapet vil også gi VARDs ansate tilgang til utdannings- og kompetansehevende tilbud i regi av MIT.

 - Gjennom programmet kan VARD styrke innovasjonskraften innen teknologi for offshorekundene våre og også utvikle nøkkelkompetansen i den integrerte verdikjeden vår, inkludert konseptdesign og engineering, og produksjonskunnskap gjennom hele livssyklusen til et fartøy, sier Bhullar.

Internasjonal verdi

- Medlemskapet vil også utvide den internasjonale verdien til det langvarige samarbeidet vi har med organisasjoner og institusjoner i regionen, som for eksempel NTNU og de maritime klyngene, avslutter hun.

Kilde: Pressemelding fra VARD

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.106